Pekerjaan Musim Panas Pelajar Kolej – Mengapa Berusaha Musim Panas Ini?

Dengan keadaan ekonomi dunia sekarang, semakin sukar untuk mencari pekerjaan musim panas pelajar kolej. Saya ingat pada masa lalu-seperti pada tahun 1999, anda tidak dapat berjalan di jalan tanpa merampas beberapa pekerjaan. Apa perbezaan yang dibuat satu dekad!

Hari ini, apabila APK 918Kiss2 meletakkan resume anda di monster.com atau di tempat seperti itu, anda bernasib baik jika anda dapat bekerja di McDonald’s, apalagi pekerjaan musim panas pelajar kolej seperti berurusan dengan blackjack di kasino. Ini adalah situasi yang sangat menyedihkan bagi pelajar kolej-yang menimbulkan persoalan-mengapa bekerja sama sekali pada musim panas ini?

Nah, walaupun di tengah-tengah kemelesetan, pihak-pihak tidak berhenti. Pada musim panas, anda memerlukan wang untuk keluar menyisir pantai untuk pemandangan yang baik, dan mengambil pemandangan itu jika anda sesuai dengan keinginan anda. Anda masih perlu memanfaatkan malam musim panas yang indah dan hiburan malam yang hanya dapat anda alami pada musim panas. Atas sebab ini, pekerjaan musim panas pelajar kolej bukan hanya pilihan, tetapi merupakan keperluan.

Jadi, apa jawapan untuk dilema ini? Baiklah, anda perlu berfikir dengan lebih kreatif. Lupakan pekerjaan musim panas pelajar biasa di mana anda bekerja selama lapan jam untuk bos yang tidak tahu berterima kasih yang menganggap anda harus merasa bertuah hanya kerana bekerja di tempat pertama. Anda mungkin tidak akan mendapat pekerjaan seperti itu lagi pula.

Siapa yang peduli? Biarkan getah lain mempunyai pekerjaan musim panas pelajar kolej tradisional. Mengapa tidak berfungsi untuk diri sendiri? Bagaimana, anda bertanya? Jawapannya menatap wajah anda! Ya, internet!

Saya tahu apa yang anda fikirkan, “internet penuh dengan penipuan dan tidak ada wang sebenar untuk dibuat di sana.” Anda separuh betul. Internet penuh dengan penipuan, dan anda perlu berhati-hati. Akan tetapi, terdapat banyak wang untuk dibuat dalam talian.

Tidak seperti pekerjaan musim panas pelajar kolej di luar talian di mana semua orang mengecilkan saiz, internet semakin berkembang. Semakin banyak orang di seluruh dunia akan dalam talian untuk mencari nilai terbaik untuk wang mereka dan berusaha untuk bertahan dalam iklim ekonomi yang sukar ini. Di situlah anda masuk.

Yang perlu anda buat hanyalah saluran antara pembeli perspektif dan penjualan yang tidak dapat dielakkan. Baiklah, jadi ada lebih daripada itu, tetapi tidak lebih rumit.

Perbezaan besar antara pemasaran dalam talian dan pekerjaan musim panas pelajar luar talian adalah kebebasan. Anda adalah bos anda sendiri. Anda bekerja apabila anda mahu, di mana anda mahu-selagi ada sambungan internet. Tidak ada lagi kehilangan parti penting dan perjalanan ke pantai.

Jadi, pilihannya mudah, sungguh. Dalam dunia hari ini di mana kebanyakan orang di luar sana berjuang untuk bertahan hidup, permainan terbaik anda adalah melupakan pekerjaan musim panas pelajar luar talian dan mula membina kerajaan dalam talian anda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *