Petua Memenangi Loteri

Sejujurnya, tidak ada petua pasti dalam memenangi loteri. Orang yang menjual buku kepada anda yang menjanjikan untuk menjadikan anda pemenang pasti hanya menghasilkan wang daripada orang yang bodoh dan bodoh. Memahami dan menerima bahawa peluang kemenangan anda adalah satu daripada satu juta mungkin merupakan salah satu langkah paling penting untuk mengelakkan anda ketagihan dalam undian dan mungkin juga menjimatkan banyak wang. Satu petua penting yang boleh saya berikan adalah – jangan membayar hanya untuk mendapatkan petua dalam memenangi loteri.

Jadi realistik

Sekiranya anda  918Kiss2 Malaysia benar-benar asyik memenangi undian, anda harus terlebih dahulu memastikan bahawa anda akan melakukannya dengan alasan yang bijak. Jangan biarkan penilaian anda kabur dengan taksub untuk menang. Anda harus memahami bahawa anda tidak meningkatkan peluang anda hanya dengan obses dan bersemangat mengenainya. Anda mungkin menghabiskan semua simpanan anda hanya untuk tiket yang tidak pernah menang dan tidak akan pernah. Semua yang anda akan kecewa dan patah hati.

Perkara yang patut dilakukan dan tidak patut dilakukan

Semasa bermain loteri, terutama untuk pemain “serius”, anda cenderung bersikap sentimental mengenai nombor yang anda pilih. Anda mengambil nombor dengan beberapa makna bagi anda seperti tarikh ulang tahun, ulang tahun dan majlis khas lain. Ini mungkin bukan keputusan yang baik kerana saya tidak pernah melihat kalendar dengan hari ke-45 atau ke-46 di dalamnya. Anda mungkin tidak memberi keadilan kepada diri sendiri dengan mengambil empat nombor antara 15 dan 25. Juga, adalah idea yang baik untuk tidak mengambil nombor yang pernah menang. Loteri benar-benar rawak, dan jumlah yang sama mungkin tetapi tidak biasanya muncul tiga hari berturut-turut. Juga, jangan percaya petua loteri di mana mereka memberi anda nombor yang harus anda pilih atau yang memberi anda formula matematik untuk dihitung semasa memilih nombor anda. Semua jenis petua itu adalah sampah. Tiada formula matematik yang dapat membuat anda memilih nombor yang betul. Buat kali kesembilan, loteri adalah permainan rawak. Malah bola tidak tahu yang mana yang akan dipilih.

Pilih Nombor dengan Cara yang Menyeronokkan

Walaupun memilih nombor penting dan sentimental biasanya dilakukan, sebenarnya tidak ada yang buruk mengenainya. Cukup tahu bagaimana menghadkan diri. Anda tahu anda tidak benar-benar meningkatkan peluang anda dengan mengambil nombor yang terlalu dekat. Idea yang baik dan menyeronokkan dalam memilih nombor adalah “menarik” mereka secara rawak sendiri. Anda boleh membuat carta dengan semua nombor dalam loteri yang diletakkan secara rawak di atas kotak kemudian menunjuknya dengan mata anda tertutup. Anda juga boleh membuka halaman buku secara rawak dengan nombor halaman yang disertakan dalam loteri. Anda juga boleh meletakkan bilangan guli dan mengambil atau membuat orang mengambil guli untuk anda. Sekiranya anda sudah mengambil beberapa nombor, anda hanya perlu mengisi slot kosong yang tinggal dengan nombor yang akan anda perolehi dari cadangan yang menyeronokkan ini. Dengan cara ini, anda pasti menikmati undian undian versi anda sendiri. Siapa tahu, dengan sikap dan pemikiran positif yang menyeronokkan, anda mungkin hanya memenangi jackpot besar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *